torstai 28. heinäkuuta 2011

Tapahtumarikkautta



   Hoo, blogihiljaiselon jälkeen on viimein tapahtunut jotakin uutiskynnyksen ylittävää!
Eilen keskiviikkona Vola-Golfissa vieraili monikymmenpäinen katras eräitä nuoria kesäleiriläisiä eräältä nuorten kesäleiriltä tästä lähimetsistä. Ohjelmassa oli golfiin tutustumista lajiin vihkiytyneiden avustuksella niin putin kuin swinginkin merkeissä. Rohkeimmat kävivät myös pöllyttämässä hiekkaa bunkkerikuopassa.

Taas sai huomata, että golfista saa ilon irti, vaikkei olisi ennen mailaan koskenutkaan eikä lajista mitään tietäisikään! Ohjaajien neuvojen tai sitten luontaisten lahjakkuuksien ansiosta aamupäivän aikana kuultiin monta riemunkiljahdusta, kun pallo liiti haluttuihin koordinaatteihin tai kupsahti kuppiin.
Päivä sujui oikein oivasti ja sääkin suosi tutustumispäiväämme. Tulevina kesinä tulemme ehdottomasti harrastamaan lisää leirivierailuja ja muita ryhmätapahtumia, sikäli mikäli yhteistyötahot ovat myös kiinnostuneita.

Toinenkin, vähän pienemmän kaliiberin tapahtuma pidettiin tiistaina, kun muutamia matkailualan tahoja kävi katsastamassa Vola-Golfin ja ehkä mahdollisuuksia yhteistyöhön. Totta kai heillekin iskettiin mailat kouraan ja henkilökunnan jauhopeukalo pyöräytti poppoolle myös makeaa syötävää. Pitäisiköhän alkaa pyörittää ihan kokouspalvelua, kun catering-puolikin on niin hyvin hallussa...

Volaan voit aina tuoda ryhmän ikään, taitoihin tai tapahtumaan katsomatta, vaikka vain mökkijuhlien urheilullisena ohjelmanumerona tai työporukan virkistyspäivänä! Toki yksilötkin ovat tervetulleita vanhaan tapaan :)

Ja kurssille halajavat hop osoitteeseen vola.fi tsekkaamaan lisäinfoa!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tuhannen kävijän raja ylittyi!

Vola-Golfissa koettiin viikonloppuna historiallisia hetkiä, kun 16.7 ylittyi tuhannen kävijän raja! Muutakin historiallista viikkoon mahtui, sillä henkilökunnalla oli ensimmäiset lomapäivät koko kesänä. Niistä nautittiin asiaankuuluvin puuhin eli golfaamalla ja haistelemalla asuntomessujen tunnelmaa! Kovin pitkälle Mäntyharjun kuvioista ei siis päästy..

Rangen arki on rutinoitunut ja aikaa on jäänyt tulevaisuuden suunnittelulle. Luvassa ainakin kaksi uutta green card- kurssia 25.-27.7 ja 3.-5.8. Käykääpä tsekkaamassa tarkemmat aikataulut osoitteesta www.vola.fi ja ilmoittautukaa kursseille! Prona toimii Jukka Ollilainen.

Volassa on alettu järjestää myös tutustumisia erilaisille ryhmille, nuoremmille ja vanhemmille. Ensi viikolla Kuortin leiriläiset tulevat tutustumaan golfin saloihin ja viikonloppuna rangen valtaa keski-ikäistyvä isäntäparin kaveriporukka. Hulinaa siis tiedossa! Jos ajatus golfista hyvässä seurassa kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä info@vola.fi ja varaa tutustuminen Vola-Golfiin.

Aurinkoista loppukesää toivotellen,

-A

Kesän menopeli

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Taas aihetta juhlaan

Viikonvaihteessa sekä alkuviikosta saatiin taas nauttia juhlafiilingeistä. Kun viikonvaihteessa juhlistettiin messujen loppumista näytteilleasettajien kekkereillä (ja jatkoilla!), oli maanantain ja tiistain juhlamielen syynä syntymäpäivät: 11.7 maanantaina Vola-Golf täytti kunniakkaan yhden kuukauden ja 12.7 tiistaina mies Volan takana (=pomo) ehkä sitäkin kunniakkaammat 50 vuotta, wow!

Loppuviikkon henkilökunta on pyörittänyt rangen arkea mm. 50v-juhlista jääneiden ohrapiirakoiden voimin, nauttien rangen leppoisasta tunnelmasta hektisten loma-asuntomessujen jälkeen.

Viikon uutinen on uusi green card -kurssi! Paljon toivottu viikonloppu 22.-24.7 ei sopinut opettajallemme, mutta sen sijaan kurssi järjestetään 25.-27.7, siis maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Ajankohta on joka päivä 17-20 ja hinta 180 €.
Ilmoittautumiset info@vola.fi tai 040-5246 505, tai voit tulla myös rangelle ilmoittautumaan.

                                        Tervemenoa golfin huisiin maailmaan!

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

"Hei, osallistu puttikisaan!"

Haa, viimeistä viedään!
Nyt sunnuntaina on loma-asuntomessujen näytteilleasettajien viimeisen tiristyksen paikka ja viimeinen mahdollisuus päästä eroon messuille tilatuista esitteistä, flaijereista, avaimenperistä ja härpäkkeistä. Siis viimeinen messupäivä! Messuvieraat varautukoot tänään siis ilmaistavaran - vähintäänkin paperitavaran - vuolaaseen tulvaan ja päällekäyviin myyjiin ja näytteilleasettajiin. Heräteostoksiin taipuvaisten on ehkä hyvä pitää tarpeeksi suuri turvaväli messukojuihin.
Kahden viikon rupeama onkin ollut ainakin volalaisille aikamoinen ponnistus. Messutyö osoittautui varsin raskaaksi, kantapäät murskaavaksi ja hermojakin kiristäväksi puuhaksi, ainakin jos sai kunnian seistä Vola-Golfin ständillä yksin koko työvuoron. Onneksi naapurikojun riippumattokauppias pyysi aina välillä rasittuneita golfyrittäjiä riippukeinutestaukseen, jossa sai vaipua muutaman minuutin nirvanaan ennen omalle työmaalle palaamista.
Volan puttikisaa

Messut olivat (kyllä, kaikesta huolimatta) hyvää vaihtelua arkipuuhiin ja eiköhän sieltä ole muutakin saatu irti kuin hyvät messulounaat. Esim. uusia asiakkaita :) Alueella pyörineet äänimainoksetkin jyystävät päässä vielä varmasti hyvän tovin, joten messufiilis ei pääse rangellakaan katoamaan..
Huomisesta alkaen on kuitenkin hyvä taas keskittyä vain yhteen asiaan, siis rangeen, ja suunnitella mm. seuraavan Green card -kurssin aikataulua - toivottavasti se järjestyy!

Nauttikaa kesäsäistä!

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Vola-Golf Pähkinälehdossa

Vola-Golf on ottanut hyvän startin Mäntyharjun loma-asuntomessuilla: puttimatto on pursuillut niin intoa täynnä olevista lapsista kuin kokeneista golfareistakin. Kävijöitä onkin riittänyt, loma-asuntomessut rikkoivat heti kärkeen kaikkien aikojen avajaispäiväennätyksen - huimat 3300 kävijää! Toivottavasti messuilta riittää kävijöitä myös 8km päässä sijaitsevalle rangelle helteistä huolimatta :)

Messuilla henkilökuntaa on erityisesti miellyttänyt paikan valinnan onnistuminen: vastapäätä tuotteitaan esittelee riippumattokauppias! Välillä onkin käväissyt mielessä puljun vaihtaminen tien toiselle puolelle.. Onneksi kauppias on toistaiseksi ollut myötämielinen riippumattotaukojen suhteen. Volalaisia ovat erityisesti miellyttäneet nicaragualaiset riipputuolit, joista yksi oli pakko ostaa samantien rangelle.


Mäntyharjun leveysasteita on hemmotellut helle koko viikon ajan. Riipputuolissa kelpaakin valvoa rangen tapahtumia jos vaan silmät pysyisi auki..

Älä unohda green card-kursseja, ensi viikolla pyörähtää kolmas käyntiin! Tsekkaa www.vola.fi

Ingman - nam!