tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ajantappoase

Ihminen elää keskimäärin 30477 ja puoli päivää ja joskus vaan käy niin että aikaa jää yli, kulutettavaksi. Tämän ihmiselämän hämmentävän ilmiön seurakset ovat nyt nähtävissä Volan rangella! Käviämäärien osalta hiljaisen alkukesän johdosta on rangelle rakennettu leikkimielinen par 3 -harjoitusrata.


Harjoitteluradalle pääsee rangen hiljaisina hetkinä kokeilemaan miten pallo kulkee oikeassa pelissä. Kierroshinta on viisi (5) euroa, jolla pyritään kattamaan väylien hoitotyö. Pelaamisen paikallissääntönä on niin sanottu talvigolfin greenipeli, jossa pelataan pallo mailan gripin (kädensijan) mitan päähän lipusta. Tämä siitä syystä, ettei nurmea voida leikata kenttäkorkeuteen jossa pallo vierisi normaalisti.


Tähän väliin kehoitan kuitenkin kaikkia jo innostuneita pitelemään puttereitaan sillä kyse ei ole, ainakaan vielä, mistään aidosta kentästä vaan kolmesta niin sanotusta "väylästä" jotka siis koostuvat vain lyöntipaikasta, greenistä ja lipusta. Nämä "väylät" kiertävät ympäri rangea, mikä tarkoittaa sitä ettei par 3:sta saa kiertää jos lyöntipaikoilla on lyöjiä! Range on kuitenkin ensisijaisesti aina range.


Lyöntipaikat kuitenkin ammottavat tyhjyyttään useita kertoja päivässä, joten lyöntien hiomisen jälkeen voi lyöntejään mahdollisesti testata myös käytännössä. Kokeilemisen arvoinen kokemus, joten mitä jos käyttäisit niistä 30477 ja puolesta päivästä edes ainakin osan siitä puolikkaasta ja tulisit testaamaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti