keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Palloautomaatin jylinää






















Nyt on juhlat juhlittu ja saatu maistaa muutama päivä rangeyrittäjän arkea. Sunnuntaina lyhyiden yöunien ansiosta henkilökunnalle tuli hivenen kiire ehtiä avaamaan pytinki ensimmäistä golfintäyteistä päivää varten, ja eräskin työntekijä pummasi asiakkaalta autokyydin työpaikalleen, että ehtisi ajoissa..
Se arki lähtikin aika oivasti käyntiin, vaikka ilma ei ihan lauantain tasolle yltänytkään. Kävijöitä on riittänyt sunnuntaista keskiviikkoon, mutta aikaa on jäänyt myös bunkkerin korjaukselle, markkinointipuuhille ja sisustussuunnitelmille kahvilan puolta varten. Ja eilen tuli muuten odotettu jäätelölasti! Ensimmäinen maistelija löytyi kuitenkin henkilökunnasta. Jotenkin en yhtään ihmettele - onhan se täysi pakastin tässä lähietäisyydellä aikamoinen houkutin.





















Palloautomaatti on jylissyt iloisesti etenkin nyt keskiviikkona, ja viikonloppuna varmasti jylisee lisää, kun ensimmäinen kolmen päivän Green card -kurssi saadaan alkamaan. Tuleva kurssi onkin jo täynnä, mutta lisää on tulossa, tsekkaa ajat nettisivuilta www.vola.fi ja käyhän ottamassa ensimmäinen askel golfhulluuteen ilmoittautumalla mukaan :)
Myös te jo golfkärpäsen puremat pelaajat saatatte päästä joskus nauttimaan oikein opettajan ohjauksesta; jos kysyntää riittää, voitaisiin Vola-Golfissa kenties järjestää tunteja myös jo kortin suorittaneille!



Ensi viikolla saadaan (toivottavasti?) ihailla viimeinkin valmista kahvilan puolta: pöytäryhmä on tilattu ja lehtitelinekin tulossa, kahvittelijoille on nimittäin varattu pieni kokoelma golf-aiheista luettavaa, joista voi saada hyviä vinkkejä vaikka bunkkerilyönnin hiomiseen.

Viimeistelypuuhista huolimatta auki ollaan
joka päivä 9-20, näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti