sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Suuri Päivä

Whoa! Avajaiset takana ja sujui muuten paremmin kuin hyvin!
Perjantain tuskanhikisen valmistelupäivän jälkeen mielenkiintoisilla rusketusrajoilla varustetut ahertajat pungersivat lyhyehköjen yöunien jälkeen takaisin puuhiin, ja kaikille riitti puuhaa. Aamun edetessä huoltorakennukselle alkoi tipotellen tulla talkoohenkistä väestönosaa, kaikki täpinöissään katsellen josko voisi jotenkin vähentää järjestäjien työtaakkaa. Kymmenen korvilla range jo parveili keltaisia pikeepaitoja, joita jaettiin kaikille mehunkeittäjistä muuten vaan auttavan käden ojentajille. Ja tulihan niitä vieraitakin!
Mmm sukkarajat..

Alkutäpinät

Perjantain paahteessa kaikki nestemäinen kelpasi







Avajaisseremoniat hoidettiin oikein kunniakkaasti, ja jokseenkin kitukasvuinen avauslyönti taisi madaltaa kynnystä lähteä itsekin kokeilemaan miten se swingi heilahtaa :) Liian komean kaaren jälkeen olisi oma sohiminen voinut vähän hävettää.. Lajikokeilu olikin päivän hitti, ja illan päätteeksi palloja löytyi kentän joka kolkasta, takarajalta tarkkuuslyöntiverkkoon. Tosin aika monta kappaletta poimittiin käsin siitä metrin säteeltä lyöntialustoilta.. Mutta on se metrikin holarin alku vai miten se meni?
Kokonaisuudessaan oli kyllä loistava päivä, kirjaimellisestikin. Aurinko helotti koko päivän, mutta kakunleikkaajatiimin onneksi ei liian voimalla - kehuja keränneet marjaunelmat säilyi kuin säilyikin ihan priimana kaikesta lämmöstä huolimatta ja kahvitus rullasi tosi hyvin. Ja ei, tiimi ei leiponut kakkuja itse vaan ne tilattiin lähikylän mestarileipurilta. Ehkä parempi niin.
Nauhanleikkauksessa mukana pikku apureita :)
Tompan jazz-trio jamitteli ainakin kahvitustiimin sydämeen
Avauslyönti!
Giganttinen kiitos kaikille mukanaolleille, mukaanlukien kaikki vajaa parisataa vierasta, avajaisseremoniat suorittaneet kansanedustajavieraat ja tietenkin kaikki te keltapaitaiset ihanat, jotka autoitte päivän järjestelyissä! Teistä oli suuri apu :)
Henkilökunnan kärrynpyöräsessiot
Ilta pallonkeruussa

Ydinjoukon ilta jatkui pallonkeruun ja siivouksen jälkeen vielä strategiapalaverilla, ja pöytäkirjan allekirjoitukset sihdattiin oikeaan nurkkaan taskulampun hämärässä keskiyön tunteina. Pitkä päivä.


PS. Vaikka hetken myyntisysteemi näytti katastrofaaliselta (vaihtorahakassa ammotti tyhjyyttään yms), nyt kaikki toimii kuin unelma! Tulkaa jädelle ja limsalle, pian myös karkkihyllylle ja kahveelle..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti