sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

"Hei, osallistu puttikisaan!"

Haa, viimeistä viedään!
Nyt sunnuntaina on loma-asuntomessujen näytteilleasettajien viimeisen tiristyksen paikka ja viimeinen mahdollisuus päästä eroon messuille tilatuista esitteistä, flaijereista, avaimenperistä ja härpäkkeistä. Siis viimeinen messupäivä! Messuvieraat varautukoot tänään siis ilmaistavaran - vähintäänkin paperitavaran - vuolaaseen tulvaan ja päällekäyviin myyjiin ja näytteilleasettajiin. Heräteostoksiin taipuvaisten on ehkä hyvä pitää tarpeeksi suuri turvaväli messukojuihin.
Kahden viikon rupeama onkin ollut ainakin volalaisille aikamoinen ponnistus. Messutyö osoittautui varsin raskaaksi, kantapäät murskaavaksi ja hermojakin kiristäväksi puuhaksi, ainakin jos sai kunnian seistä Vola-Golfin ständillä yksin koko työvuoron. Onneksi naapurikojun riippumattokauppias pyysi aina välillä rasittuneita golfyrittäjiä riippukeinutestaukseen, jossa sai vaipua muutaman minuutin nirvanaan ennen omalle työmaalle palaamista.
Volan puttikisaa

Messut olivat (kyllä, kaikesta huolimatta) hyvää vaihtelua arkipuuhiin ja eiköhän sieltä ole muutakin saatu irti kuin hyvät messulounaat. Esim. uusia asiakkaita :) Alueella pyörineet äänimainoksetkin jyystävät päässä vielä varmasti hyvän tovin, joten messufiilis ei pääse rangellakaan katoamaan..
Huomisesta alkaen on kuitenkin hyvä taas keskittyä vain yhteen asiaan, siis rangeen, ja suunnitella mm. seuraavan Green card -kurssin aikataulua - toivottavasti se järjestyy!

Nauttikaa kesäsäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti