keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Tuhannen kävijän raja ylittyi!

Vola-Golfissa koettiin viikonloppuna historiallisia hetkiä, kun 16.7 ylittyi tuhannen kävijän raja! Muutakin historiallista viikkoon mahtui, sillä henkilökunnalla oli ensimmäiset lomapäivät koko kesänä. Niistä nautittiin asiaankuuluvin puuhin eli golfaamalla ja haistelemalla asuntomessujen tunnelmaa! Kovin pitkälle Mäntyharjun kuvioista ei siis päästy..

Rangen arki on rutinoitunut ja aikaa on jäänyt tulevaisuuden suunnittelulle. Luvassa ainakin kaksi uutta green card- kurssia 25.-27.7 ja 3.-5.8. Käykääpä tsekkaamassa tarkemmat aikataulut osoitteesta www.vola.fi ja ilmoittautukaa kursseille! Prona toimii Jukka Ollilainen.

Volassa on alettu järjestää myös tutustumisia erilaisille ryhmille, nuoremmille ja vanhemmille. Ensi viikolla Kuortin leiriläiset tulevat tutustumaan golfin saloihin ja viikonloppuna rangen valtaa keski-ikäistyvä isäntäparin kaveriporukka. Hulinaa siis tiedossa! Jos ajatus golfista hyvässä seurassa kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä info@vola.fi ja varaa tutustuminen Vola-Golfiin.

Aurinkoista loppukesää toivotellen,

-A

Kesän menopeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti