torstai 28. heinäkuuta 2011

Tapahtumarikkautta



   Hoo, blogihiljaiselon jälkeen on viimein tapahtunut jotakin uutiskynnyksen ylittävää!
Eilen keskiviikkona Vola-Golfissa vieraili monikymmenpäinen katras eräitä nuoria kesäleiriläisiä eräältä nuorten kesäleiriltä tästä lähimetsistä. Ohjelmassa oli golfiin tutustumista lajiin vihkiytyneiden avustuksella niin putin kuin swinginkin merkeissä. Rohkeimmat kävivät myös pöllyttämässä hiekkaa bunkkerikuopassa.

Taas sai huomata, että golfista saa ilon irti, vaikkei olisi ennen mailaan koskenutkaan eikä lajista mitään tietäisikään! Ohjaajien neuvojen tai sitten luontaisten lahjakkuuksien ansiosta aamupäivän aikana kuultiin monta riemunkiljahdusta, kun pallo liiti haluttuihin koordinaatteihin tai kupsahti kuppiin.
Päivä sujui oikein oivasti ja sääkin suosi tutustumispäiväämme. Tulevina kesinä tulemme ehdottomasti harrastamaan lisää leirivierailuja ja muita ryhmätapahtumia, sikäli mikäli yhteistyötahot ovat myös kiinnostuneita.

Toinenkin, vähän pienemmän kaliiberin tapahtuma pidettiin tiistaina, kun muutamia matkailualan tahoja kävi katsastamassa Vola-Golfin ja ehkä mahdollisuuksia yhteistyöhön. Totta kai heillekin iskettiin mailat kouraan ja henkilökunnan jauhopeukalo pyöräytti poppoolle myös makeaa syötävää. Pitäisiköhän alkaa pyörittää ihan kokouspalvelua, kun catering-puolikin on niin hyvin hallussa...

Volaan voit aina tuoda ryhmän ikään, taitoihin tai tapahtumaan katsomatta, vaikka vain mökkijuhlien urheilullisena ohjelmanumerona tai työporukan virkistyspäivänä! Toki yksilötkin ovat tervetulleita vanhaan tapaan :)

Ja kurssille halajavat hop osoitteeseen vola.fi tsekkaamaan lisäinfoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti